Cum poti castiga bani din Social Media?

Orice antreprenor din ziua de azi ar trebui sa aiba o strategie de marketing social media. Secretul real al succesului este considerat in prezent acela de a castiga bani de pe urma follower-ilor din retelele de socializare.

Pana la urma, ai dezvoltat un business tocmai pentru a castiga bani, nu doar pentru a avea o ocupatie.

Profita de optiunile Facebook!

Cu peste 2 miliarde de utilizatori Facebook, aceasta este cea mai buna retea online in care sa incepi sa generezi venituri din social media. Pagina ta de Facebook trebuie sa reflecte cine esti si caror clienti te adresezi. Ar trebui sa profiti la maxim de caracteristicile speciale oferite de Facebook, inclusiv de:

  • Butonul “Like”;
  • Butonul “Contacteaza-ne”;
  • Tab-ul de sign-up in e-mail;
  • Sondaje;
  • Evenimente.

Trebuie sa faci apeluri evidente la actiune, cum ar fi “Apasa butonul de Like al paginii noastre pentru a fi la curent cu toate noutatile!” sau “Click pe butonul Contact Us pentru a-ti raspunde la toate intrebarile!”.

Incurajeaza implicarea!

Motiveaza oamenii sa dea like paginii tale, sa comenteze si sa distribuie postarile tale. Acest lucru va ajuta la raspandirea mesajelor despre afacerea ta, iar mai mult trafic inseamna, de cele mai multe ori, mai multi bani. Poti face acest lucru pe majoritatea retelelor social media, nu numai pe Facebook.

Promoveaza-ti contul pentru a avea mai multi urmaritori!

Facebook iti permite sa faci publicitate profilului tau pentru a obtine mai multe like-uri si mai multi urmaritori. Poti face acelasi lucru pe Twitter, Pinterest, Linkedln si pe multe alte retele de socializare.

Realizeaza anunturi inteligente!

De fiecare data cand promovezi un produs sau un serviciu al afacerii tale, trebuie sa faci un anunt pe social media. Pentru asta, ai nevoie de:

  • O poza buna;
  • Un titlu care atrage atentia;
  • O descriere interesanta;
  • O adresa URL care sa trimita utilizatorul retelei social media catre site-ul tau, de unde sa poata afla mai multe informatii sau chiar sa cumpere produsul / serviciul.

Foloseste YouTube-ul!

YouTube este unul dintre primele 5 site-uri din lume si cea dintai platforma de distributie de continut video. Dezvolta videoclipuri si continut util! Incurajeaza-ti vizitatorii sa se aboneze canalului tau de YouTube astfel incat sa afle cat mai multe informatii despre serviciile tale.

Foloseste Instagram-ul!

Instagram este despre imagini si video. Utilizeaza hashtag-uri pentru a-ti promova produsele. Story-urile de pe Instagram sunt, de asemenea, utile deoarece sunt trimise tuturor urmaritorilor tai, dar sunt acolo doar pentru o zi si apoi dispar. Acestea sunt o modalitate buna de a promova oferte speciale, ajutandu-te sa castigi bani rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.