cafea-verde

Ce trebuie să știi despre cafeaua verde?

Cafeaua verde este un fenomen destul de recent în România, cu o istorie destul de tulbure. Principala sa caracteristică este cea că ajută în procesul de slăbire și a apărut în 2012 în cadrul showului Dr. Oz. Acesta a desfășurat un studiu personal și lipsit de dovezi științifice pentru care a fost amendat cu suma de $9 milioane.

Însă cafeaua verde nu este doar un adjuvant în curele de slăbire. Boabele nepreluate termic pot oferi o băutură delicioasă și pot lupta cu succes împotriva problemelor hepatice, cardiace, precum și metabolice care încurajează creșterea în greutate.

Ceea ce este foarte important de reținut este că proprietățile cafelei se diminuează atunci când boabele sunt prăjite. De aceea este recomandat consumul cafelei verzi în stare pură. Doar așa poate fi garantată lupta împotriva radicalilor liberi, a cancerului precum și a îmbătrânirii rapide.

cafea-verde

Despre dieta cu cafea verde

Conform specialiștilor, dieta cu cafea verde te poate scăpa de până la trei kilograme în prima luna de utilizare, mărind treptat numărul de kilograme pierdute până la cinci pe luna. Însă este foarte importantă reducerea porțiilor de mâncare astfel încât regimul să aibă efecte maxime. Dulciurile pot fi consumate în cantități reduse atât timp cât se respectă un orar de masă strict. În același timp se recomandă ingerarea unei cantități mari de lichide, ajutând astfel toxinele să părăsească organismul.

Ca și ceaiul verde, cafeaua verde poate stimula organismul, însă nu poate face minuni. Pentru a avea rezultatele dorite trebuie depusă multă muncă, perseverență și răbdare. Însă ca și ceaiul verde, cafeaua sau ceaiul rooibos, cafeaua verde poate ajută organismul să lupte împotrivă grăsimilor și poate îmbunătăți modul în care acesta luptă cu radicalii liberi ce amenință sănătatea organismului.

 Așadar, nu uita să incluzi cafeaua verde în rutina ta zilnică și vei vedea rezultatele în cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *