limuzine

Tu stiai lucrurile acestea despre limuzine?

Limuzinele sunt cunoscute astazi drept masini de lux ce sunt folosite doar la ocazii deosebite. Ele aduc un plus de eleganta si rafinament evenimentelor si ii ajuta pe cei care calatoresc cu limuzina sa se simta confortabil si relaxati.

Cu siguranta cei care isi doresc sa mearga vreodata cu limuzina au anumite curiozitati in legatura cu acestea. Mai jos puteti gasi cateva lucruri interesante ce va vor starni curiozitatea si va vor aduce un zambet pe fata.

inchiriere-limuzina

Numele – Limuzina

Numele de “limuzina” vine de la o regiune a Frantei numita Limousin. Acesta regiune era foarte populara pentru portul sau traditional: o haina cu gluga purtata de ciobani pe vremea rea. Numele a ramas acesta datorita asemanarii cu partea acoperita a limuzinei.

Prima limuzina

Prima limuzina a fost construita in 1928, in Fort Smith, Arkansas si semana mai mult a autobuz. Aceasta a fost dedicata unei trupe de muzicieni ce o foloseau pentru a merge in concerte si pentru a-si cara echipamentul muzical. Popularitatea trupei a tinut pana in 1944 motiv pentru care “limuzinele” au devenit din ce in ce mai faimoase in transportul cantaretilor.

Recordul absolut

Cea mai lunga limuzina construita vreodata a fost un Lincoln de peste 30 de metri. A fost construita in California de catre Jay Ohrberg in anul 1997. Aceasta limuzina avea doi soferi (unul in partea din fata si unul in partea din spate) si peste 26 de roti montate pe toata lungimea sa.

Scopul sau a fost mai mult comercial, aparand in filme si show-uri TV. A fost inclusa desigur si in Cartea Recordurilor datorita lungimii si accesoriilor deosebite pe care le continea: cada cu Jacuzzi, doua masini de fax, patru televizoare, etc.

Cine ar spune nu unei plimbari cu limuzina? Cu asa performante cu cred ca se pune problema refuzului. Cu cele mai bune servicii de inchiriere limuzina poti beneficia de momente unice alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *