Lucruri pe care nu credeai ca le poti face cu un tractor

Daca esti intre procesele de plantare si recoltare, probabil ca ai obosit putin sa te tot uiti la tractorul parcat in spatele proprietatii tale, singur si inutil. Inseamna ca este momentul sa iti pui imaginatia la incercare si sa iei in considerare utilizarile neconventionale ale tractorului. Dupa ce ai privit “in afara cutiei” (outside of the box), s-ar putea sa fi ajuns la acea lista cu lucruri pe care voiai sa le faci de ceva timp, dar inca nu ai gasit modalitatea de a le pune in practica.

Iata cateva proiecte diferite pe care le-ai putea lua in considerare cu ajutorul tractorului din curte:

Construirea unei platforme pentru bustenii ce vrei sa ii pui pe foc la iarna.

Cu ajutorul unei platforme de busteni, poti imparti si taia lemnele de foc fara sa faci prea multa dezordine in curte. O platforma bine planificata te poate ajuta sa tai lemnul mai rapid si mai eficient pentru vremea racoroasa ce este pe drum.

Soil, Tilling, Farmer, Tractor, Vehicles

Folosirea tractorului pe rol de generator.

Nu ai curent electric, iar casa ta nu dispune de un generator? Poate ca ar trebui sa arunci o privire asupra tractorului tau ca rezerva. Generatoarele tractoarelor sunt o sursa alternativa de energie fantastica. Mai mult, acestea sunt des utilizate in timpul intreruperilor de curent ce au loc in furtunile de gheata din Statele Unite ale Americii.

Construirea unei barere de foc.

Oamenii care stau la casa trebuie sa stie sa se protejeze impotriva incendiilor forestiere care le pot distruge tot ceea ce au muncit pentru a-si dezvolta gospodaria. Construirea unei bariere de foc permanente in jurul proprietatii, folosind un tractor, este intotdeauna o idee buna. Barierele de foc se realizeaza, de regula, folosind fibra minerala sau lana minerala, materiale necombustibile.

Atingerea locurilor mai inalte din gospodarie pentru repararea diferitelor lucruri, cum ar fi acoperisul.

Nu ai o scara la indemana? Ai putea lua in considerare utilizarea tractorului din curte pentru a ajunge la acele locuri inalte, cum ar fi acoperisul. Atunci cand trebuie sa muti grinzile de sus, iar puterea omului este, pur si simplu, insuficienta, tractorul este cel mai bun aliat.

Construirea unui gard.

Nu dispui de masinariile necesare pentru construirea gardului din jurul proprietatii tale? Tractorul personal te poate ajuta intr-un mod mai rapid si mai eficient decat crezi. De la ridicarea stalpilor in locatiile corespunzatoare pana la saparea gaurilor, finalizarea lucrarii pe cont propriu este mult mai facila daca folosesti un tractor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *