Epilarea definitiva cu laser – Metoda ideala de a scapa de parul nedorit de pe corp si fata

Parul excesiv de pe fata si de pe corp poate provoca mult stres, asa ca dorinta de a-l indeparta imediat, fara a folosi lama de ras, ceara fierbinte sau aparatul epilator, ne vine mereu in ganduri. Din fericire pentru toti cei care vor sa elimine parul nedorit, exista o metoda care poate indeparta definitiv pilozitatea atat de pe corp cat si de pe fata, fara a provoca durere. Este vorba despre epilarea definitiva cu laser.

Rasul, benzile de ceara, aparatul epilator si cremele epilatoare consuma mult timp si sunt doar temporare. Rezultatele pe termen lung ale laserului (de circa 7 ani de zile) sunt, in mod cert, mai imbucuratoare, aceasta metoda fiind, de asemenea, ideala atat pentru tratarea zonelor mici cat si pentru indepartarea parului din zonele mari ale corpului. In plus, epilarea cu laser este rapida, confortabila si mult mai eficienta in comparatie cu alte metode. Sigur, electroliza poate si ea sa elimine permanent parul, dar este o metoda extrem de lenta si de dureroasa, uneori putand cauza chiar si cicatrici.

Energia laserului este absorbita de pigmentul folicului de par si apoi este transformata in caldura, provocand leziuni termice folicului, fara a afecta insa pielea inconjuratoare. Acest lucru duce la stoparea cresterii parului in foliculul deteriorat. Sistemele laser avansate sunt dotate cu o mica fereastra de racire, pentru a proteja si raci suprafata pielii, permitand, in acelasi timp, luminii laserului sa incalzeasca foliculul de par de sub piele.

Putem elimina parul definitiv folosind epilarea cu laser in urmatoarele zone ale corpului:

 • barbie;
 • mustata;
 • antebrate;
 • brate;
 • axile;
 • picioare;
 • zona inghinala.

Avantajele epilarii cu laser:

 • Te ajuta sa economisesti bani – Desi indepartarea parului cu laser poate parea costisitoare, aceasta are efecte pentru o perioada de circa 7 ani (cat timp dureaza ciclul pilos). Prin urmare, timp de 7 ani nu vei mai fi nevoita sa dai banii pe sedintele de epilare cu ceara sau pe cremele epilatoare pe care obisnuiai sa ii dai inainte.
 • Te ajuta sa economisesti timp – Epilarea cu laser necesita doar 5-6 sedinte, una la 3-4 saptamani. Asta este tot! Celelalte metode de epilare te obliga sa pierzi timp pretios de doua ori pe saptamana, o data pe saptamana sau chiar mai des.
 • Imbunatateste increderea de sine – Parul nedorit de pe corp poate avea o influenta negativa asupra stimei de sine, fie ca este vorba despre un barbat cu par excesiv pe spate sau pe piept, fie ca este vorba de o femeie careia ii creste foarte mult parul facial. Laserul este o solutie grozava pentru orice situatie de acest tip.
 • Imbunatateste aspectul pielii. Epilarea cu laser iti va lasa pielea mult mai fina si mai mata decat orice alta metoda de indepartare a parului. In plus, te va ajuta sa scapi de foliculita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *