Ce sa faci intr-un city break in Valencia?

Daca ai chef de cateva zile de relaxare si iti doresti o destinatie unde sa nu fie atat de frig ca acasa, Valencia poate sa fie unul dintre cele mai atractive puncte de pe harta. Cu o istorie bogata, o multime de posibilitati de distractie, o clima perfecta, Paella si Sangria, acest oras te va incanta prin preturi bune, culoare si gust.

Ce poti face in Valencia intr-un city break?

Un prim lucru pe care il poti face este sa te plimbi pe stradute si sa descoperi. Descopera cladiri, restaurante si baruri si incearca sa te relaxezi. Intregul oras pare a fi unul foarte relaxat, asadar, trebuie sa intri in atmosfera. Daca vrei mai mult si te gandesti sa descoperi, poti incepe cu urmatoarele obiective:

  • Orasul Artelor si al Stiintelor. Este unul dintre simbolurile orasului si nu poti pleca din Valencia fara sa il vizitezi. Cu constructii desprinse parca din filmele SF, palmieri uriasi, flori multicolore, piscine, fantani arteziene si o multime de lulcruri interesante, acest obiectiv iti poate rapi mai multe ore.
  • Oceanograful si delfinariul. Se spune ca sunt printre cele mai frumoase din lume, iar impactul pe care il au asupra ta este incredibil. Este adevarat. Vei descoperi o lume marina impresionanta.
  • Plajele. Chiar daca ajungi in Valencia iarna, cateva ore petrecute pe plaja sunt esentiale. Plajele din Valencia sunt late, aerisite si curate. Aici vei descoperi oameni care fac surfing sau kitesurfing, vei putea degusta preparate pescaresti si vei bea o sangria delicioasa cu sunetul valurilor in urechi.
  • Seara de Flamenco. O experienta valenciana este o experienta cu flamenco si mancare buna. Exista mai multe restaurante care organizeaza o astfel de experienta, ce merita incercata.

Nu trebuie sa fie neglijat nici bioparcul, muzeele si numeroasele cladiri istorice care se ridica de-a lungul fiecarei stradute. Valencia este un oras impresionant care iti poate rapi chiar si o luna, fara sa te plictiseasca. Daca ajungi pentru doar 2 sau 3 zile asigura-te ca faci din experienta pe care o traiesti una de neuitat si planifica-ti o alta vacanta, in viitorul apropiat, deoarece vei dori cu siguranta sa te intorci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *