Ancu Dinca – Dispozitive Miraculoase

Cum functioneaza dispozitivele tip Ancu Dinca?

Mecanismele bio-fiziologice care fac posibile aceste transferuri nu sunt pe deplin elucidate de stiinţa modernă. În schimb, ele fac obiectul de interes a conexiunii dintre homeopatie şi biofotonică. Ansamblul de plante din interiorul dispozitivului joacă un dublu rol. Substanţa activă laser-biologic activează energetic minilaserul tehnologic pe care fiecare dintre dispozitivele informaţionale îl cuprinde, iar substanţa activă homeopatică generează un ansamblu de consecinţe informaţionale la nivelul corpului uman.
Funcţionalitatea dispozitivului este iniţiată de către forţa vitală universală, care joaca rolul unui laser cosmic cu totul special, mai exact acesta este pasiv în stare normală şi se activează în prezenţa unui câmp bio-electro-magnetic anormal sau sub influenţa radiaţiei biocâmpului uman.”

Sunt trei feluri de dispozitive tip Ancu Dincu. Cel mai important mi se pare cel de INCARCARE ENERGETICA (DIEE®), pentru ca te vindeca de orice boala, dar in special de cancer. Aici se explica mai bine ce si cum:

Nu e important ca omul de rand sa inteleaga mecanismul de functionare, ci sa stie ca:

– mii de femei cu noduli sau cancer de san s-au vindecat in cateva luni iar chisturile ovariene au disparut la fel de repede.

– cardiacii cu hipertensiune isi regleaza tensiunea in cateva minute.

– hemoglobina bolnavilor de leucemie revine la valori normale in doar cateva luni.

In afara de asta, mai vindecă organele afectate de hepatită, diabet, accidente vasculare, refac oasele persoanelor de peste 65 de ani si opresc in general orice cancer.

Dispozitivele tip Ancu Dinca se pot purta si in pachetul de tigari, purificandu-le si ajutandu-i pe fumatori sa renunte la acest neplacut obicei. Se pot aplica si aparatelor de aer conditionat, pentru o purificare generala eficienta a casei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *