pensiunea-ferma-club-moroeni-teren2

Am fost la Pensiunea Ferma Club din Moroeni. Cum a fost?

Pentru ca in multe zile de vara caldura din Bucuresti poate sa fie sufocanta, mi-am luat familia si am plecat la munte, undeva cat mai aproape de Bucuresti, insa suficient de departe incat sa ne bucuram de aer curat, de un orizont brazdat de munti si de momente de liniste.

Am auzit foarte multe lucruri bune despre pensiunea Ferma Club din Moroeni, asadar am facut o rezervare si vineri seara am luat-o din loc pana acolo. Desi a fost destul de aglomerat am ajuns in putin peste 2 ore, traseul pe care am mers trecand prin Targoviste.

Primul impact a fost unul excelent: o locatie de vis, o unitate de cazare de 5 stele cu camere mari si extrem de elegante si cu o atentie sporita la curatenie.

Cum au fost cele 3 zile la Pensiunea Ferma Club din Moroeni?

Nu am plecat cu gandul sa facem foarte multa miscare, ci mai degraba cu o pofta maxima de leneveala. Am facut o mica drumetie catre parcul natural Bucegi, insa cam atat. In tot restul timpului ne-am rasfatat in pensiune, care are capacitatea sa ofere momente deosebite.

Noi, cei mari, ne-am balacit in piscina si am facut mult prea multa sauna ( pana am simtit ca am dat jos cateva kilograme) iar copiii si-au consumat energia pe terenul de fotbal, in trambulina sau la masa de ping pong.

Un important aspect care a conturat foarte bine vacanta la Pensiunea Ferma este mancarea. A fost de-a dreptul delicioasa, aromele fiind mult mai bine conturate decat in preparatele pe care le gasesti prin Bucuresti, chiar daca teoretic, este vorba despre aceleasi preparate. Motivul este ferma care da si numele pensiunii, de unde se iau aproape toate ingredientele din bucatarie.

Ce iti recomandam daca ajungi la Pensiunea Ferma Club?

In primul rand, bucura-te de toate preparatele de care te poti bucura! Probabil ca te vei intoarce cu un kg in plus, dar merita!

Daca mergi cu copiii, viziteaza ferma din dotare, deoarece este o varianta excelenta prin care pot descoperi animalute intr-un cadru care iti aminteste de tara.  

Copiii se pot plimba si cu poneii sau pot face tot felul de alte activitati, in conditiile in care exista o multime de jucarii.

Recomandare! Daca iti dai frau liber poftelor si alegi sa mananci foarte mult, incearca sa te bucuri si de terenul de baschet, de cel de fotbal si de masa de ping pong. Vei echilibra putin excesele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *